De winnaars van 2022:

Cheyenne Hoogerbrugge

Cheyenne verzorgt de trainingen en coaching van de MO13 en MO11 van Lyra. Ze doet dit met veel plezier en maakt de meiden bewust van gezelligheid, teamspirit en goed voetbal. Ze organiseert ook leuke activiteiten zoals een avondje samen voetbal kijken, gaat mee op voetbalkamp en maakt anderen bewust van vrijwilligerswerk.

CHEYENNE BOL

Cheyenne Bol

Cheyenne zit zich in voor alle Westlanders. Ze maakt sieraden en verkoopt deze om geld op te halen om iets te kunnen doen voor het goede doel. In 2021 bracht ze cadeautjes in het Sophia kinderziekenhuis, kerstpakketten naar voor eenzame ouderen en bakte ze oliebollen voor de mensen in de Opmaat. Vorig jaar organiseerde ze in binnenspeeltuin Place4kidz Wateringen een groot evenement voor langdurig zieke kinderen en hun gezin om ze in het zonnetje te zetten. En ze organiseerde ook nog een diner voor eenzame ouderen.

Alle genomineerden van 2022:

Tara Oguns
(categorie Sport)

Tara is lid van volleybalvereniging PQV Westland. Zij laat graag aan de buitenwereld zien hoe leuk volleybal is om meer mensen aan het sporten te krijgen. Tara is voor de vereniging een belangrijk persoon, zij draagt zorg voor de  social media accounts, en laat daarop regelmatig zien wat er in de vereniging speelt. Dat doet ze met groot en aanstekelijk enthousiasme, en geheel vrijwillig. Zo is ze voor zowel het bestuur, maar ook voor de leden en mensen die PQV Westland vinden op social media, een inspirator. De vereniging is ontzettend blij met de inzet van Tara.

Femke Sjoerdsma
(categorie Sport)

De 19-jarige HALO-studente Femke Sjoerdsma speelt bij FC 's-Gravenzande in dames 1 en is binnen de voetbalclub hét voorbeeld voor alle vrijwilligers. Zij staat bijna dagelijks op het veld als hoofdtrainster en coach van de MO15-1 meiden. Daarnast organiseert Femke samen met de wervingscommissie verschillende activiteiten voor de ’s-Gravenzandse jeugd en helpt zij jaarlijks in de zomervakantie tijdens het FC Jeugdkamp. 

Cheyenne Hoogerbrugge
(categorie Sport)

Cheyenne verzorgt de trainingen en coaching van de MO13 en MO11 van Lyra. Ze doet dit met veel plezier en maakt ze de meiden bewust van gezelligheid, teamspirit en goed voetbal. Ze organiseert ook leuke activiteiten zoals een avondje samen voetbal kijken, gaat mee op voetbalkamp en maakt anderen bewust van vrijwilligerswerk.

Roos Vollebregt
(categorie Maatschappelijk)

Roos heeft een persoonlijke missie om eenzaamheid onder jongeren de wereld uit te helpen. Dit doet zij o.a. via Plant a Friend in Westland, maar haar ambitie is veel groter, zij werkt er hard aan om Plant a friend professioneler en toekomstbestendig te maken en uit te rollen over het hele land. Ze is enthousiast, sociaal en betrokken en heeft een enorme passie voor haar project.

Daan Bladt
(categorie Maatschappelijk)

Stilzitten is niets voor Daan. Hij heeft stage gelopen bij de paardenstallen en is hier niet meer weggegaan! Dit vrijwilligerswerk is echt voor hem weggelegd. Hij is hier bijna elke dag te vinden. Mesten? Geen probleem! Hij verzorgt de paarden met veel plezier en houdt alle stallen netjes. Naast het vrijwilligerswerk bij de paardenstellen, zet Daan zich in voor de evenementen van Vitis Welzijn. Ook daar is hij regelmatig te vinden.

Cheyenne Bol
(categorie Maatschappelijk)

Cheyenne zit zich in voor alle Westlanders. Ze maakt sieraden en verkoopt deze om geld op te halen om iets te kunnen doen voor het goede doel. Vorig jaar heeft ze cadeautjes gebracht in het Sophia kinderziekenhuis, kerstpakketten rondgebracht voor eenzame ouderen en oliebollen gebakken voor de mensen in de Opmaat. Dit jaar heeft ze in binnenspeeltuin Place4kidz Wateringen een groot evenement gehouden voor langdurig zieke kinderen en hun gezin om hun in het zonnetje te zetten. In de decembermaand organiseert zij ook nog een diner voor eenzame ouderen.

Sonja Wilhart
(categorie Maatschappelijk)

Sonja is na haar Vrijwillig Traineeship als vrijwilliger bij Myosotis gebleven. Nu helpt met het verzorgen van danslessen en andere activiteiten. Daarnaast is ze coach geworden bij het Vrijwillig Traineeship, en helpt ze andere deelnemers om hun leerdoelen te behalen. Ze zet zich met veel enthousiasme in en staat altijd klaar om een ander te helpen.

Luna Vermeulen
(categorie Maatschappelijk)

Luna heeft meegedaan aan het Vrijwillig Traineeship, waarna ze vrijwilliger is gebleven bij Myosotis en Pieter van Foreest. Ze verzorgt hier de danslessen. Daarnaast is Luna vrijwilliger bij het programma Coachie en is ze coach geworden bij het Vrijwillig Traineeship. Luna helpt jongeren met vrijwilligerswerk en om hun doelen te bereiken. Alles doet zij met heel veel enthousiasme!